Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları AD. Program Değerlendirme Ziyareti Yapıldı

Fakültemiz Program Değerlendirme Komisyon üyeleri mezuniyet öncesi eğitim programını değerlendirmek, iyileştirilmesi ve geliştirilmesi yönünde çalışmalar yapmak amacıyla 09 Temmuz 2019 tarihinde Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalını ziyaret etmiştir. Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı öğretim üyelerine program değerlendirme çalışmalarına göstermiş oldukları ilgi ve vermiş oldukları destekten dolayı teşekkür ederiz.