Aile Hekimliği ve Tıp Eğitimi Anabilim Dalları Program Değerlendirme Ziyareti Yapıldı

Fakültemiz Program Değerlendirme Komisyon üyeleri mezuniyet öncesi eğitim programını değerlendirmek, iyileştirilmesi ve geliştirilmesi yönünde çalışmalar yapmak amacıyla 29 Ağustos 2019 tarihinde Aile Hekimliği ve Tıp Eğitimi Anabilim Dalları ziyaret etmiştir. Aile Hekimliği ve Tıp Eğitimi Anabilim Dalları öğretim üyelerine program değerlendirme çalışmalarına göstermiş oldukları ilgi ve vermiş oldukları destekten dolayı teşekkür ederiz.