DÖNEM 1 ÖĞRENCİLERİMİZ AİLE SAĞLIĞI MERKEZLERİNİ VE MESLEĞİNİ TANIDI

Fakültemiz Dönem 1 öğrencileri bu yıl ilk kez yapılan bir uygulama ile bir gün süreyle aile sağlığı merkezleri (ASM) ziyareti yaptılar.  İl ve İlçe Sağlık Müdürlükleri ile Aile Hekimleri Derneği Kayseri Şubesi ile yapılan işbirliği neticesinde 5 Kasım 2018 tarihinde ASM’leri ziyaret eden öğrencilerimiz her ASM’de bir aile hekimi meslektaşımızın yanında gözlemci olarak bulunarak mesleği ve ASM’leri tanıma fırsatı bulmuştur.  Ziyaret sonrası öğrencilerle yapılan görüşmelerde öğrenciler uygulama ile ilgili memnuniyetlerini bildirmişler ve olumlu geri dönüş yapmışlardır. Bahar döneminde de devam edecek olan ASM ziyareti programına katkılarından dolayı İl Sağlık Müdürlüğü, İlçe Sağlık Müdürlükleri, ASM’lerde görev yapan Aile Hekimlerimize teşekkür ederiz.

Tıp fakültesi Dekanlığı