Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Bilim İnsanı Yetirme Grubu Proje Sunum Çalıştayı - I

Fakültemiz öğretim üyeleri tarafından oluşturulan Bilim İnsanı Yetiştirme Grubu’nun  düzenlediği “Bir Projem Var Katılmak İster misin” isimli  proje sunum çalıştayı 17 Şubat 2018 tarihinde GENKÖK konferans salonunda yapılmıştır.  Çalıştaya Rektörümüz Muhammed Güven, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Karamehmet Yıldız, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. M Hakan Poyrazoğlu, Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Emine Alp Meşe,  40 civarında öğretim elemanı ve 120 öğrencimiz katılmıştır. Prof. Dr Yusuf Özkul’un “GENKÖK ve Genç Tıbbiyerlilere tavsiyeler” ve Prof. Dr. Adem Kalınlı’nın “Araştırma Üniversitesi ve Dünya Üniversitesi Olmak” konulu konferanslarının ardından öğretim üyelerimiz şu anda yürütmekte oldukları veya yeni başlayacakları projeleri sunmuşlar, öğrencilerimiz bu projeleri yoğun bir ilgi ile dinlemişlerdir. Adeta bir proje panayırı şeklinde geçen çalıştay süresince öğrencilerimiz hangi projede görev almak istediklerine karar vermişlerdir. Sabah 09.00’da başlayıp, akşam 18.00’e kadar devam eden yoğun programda son projeye kadar ilgilerini eksik etmeyen sevgili öğrencilerimize, tüm gün öğrencilere eşlik eden ve onları projelerine davet eden değerli öğretim üyelerimize, GENKÖK yönetimi ve çalışanlarına, destekleri nedeniyle rektörlüğümüze teşekkür ediyoruz.  Öğrencilerimizin çalıştaya olan ilgileri geleceğe yönelik umutlarımızı bir kat daha arttırmış, bizlere gurur ve güven vermiştir.

Tıp Fakültesi Dekanlığı

17 Şubat 2018 Cumartesi

Betül Ziya Eren Genom ve Kök Hücre Merkezi (GEN-KÖK)

Programı İndir