Fakültemiz Öğrencilerinin TÜBİTAK Proje Başarısı

Fakültemiz öğrencilerinden Fatma Ekin ÇİFTLİKLİ, Rabia SOYKAN, Furkan SOYTÜRK ve Ömer KILIÇ tarafından Doç. Dr. Ekrem ÜNAL hocamız danışmanlığında planlanan “AKUT HEMORAJİK PATOLOJİLERE HEKİMLERİN YAKLAŞIMLARININ DEĞERLENDİRİLMESİ” başlıklı proje TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Yurt İçi Araştırma Projeleri Destek Programı kapsamında değerlendirilerek desteklenmeye uygun görülmüştür. Hayati önem arz eden bu konuda fakültemiz birimlerinde eğitimler veren ve projeyi planlayan Pediatrik Hematoloji&Onkoloji Proje ekibindeki öğrencilerimizi ve danışman hocalarını örnek teşkil edecek bu çalışmalarından dolayı tebrik ediyor, başarılı faaliyetlerinin devamını diliyoruz.