Fakültemiz “Ulusal Tıp Eğitimi Akreditasyon Kurulu”nun Yaptığı Değerlendirme Sürecinden Başarıyla Geçip Tekrar Akreditasyon Edilmiş Bulunmaktadır.

Saygı değer Öğretim Üyeleri,

Fakültemizin akreditasyon değerlendirme sürecinden başarıyla geçip, tekrar akredite edildiğini öğrenmiş bulunmaktayız. Ülkemizin önde gelen, saygın bir tıp fakültesi olarak kuruluşunun 50. yılını kutladığımız fakültemizin kuruluşundan bugünlere gelmesinde emeği geçen tüm yöneticilerimize, öğretim üyelerimize, araştırma görevlilerimize, öğrencilerimize, idari personelimize, yine akreditasyon sürecinde komisyonlarda görev alarak katkılarını esirgemeyen öğretim üyelerimiz, araştırma görevlilerimiz, öğrencilerimiz, mezunlarımız ve idari personelimize, başhekimliğimiz ve hastane personelimize, her zaman yanımızda olan Rektörümüz sayın Prof. Dr. Muhammed Güven ve Rektör yardımcımız sayın Prof. Dr. Karamehmet Yıldız ve rektörlük personeline teşekkür eder, saygılarımı sunarım.

Prof. Dr. M Hakan POYRAZOĞLU