Fakültemiz öğrencisi Ömer Kılıç\\\'ın başarısı

Fakültemiz Dönem 4 öğrencilerinden Ömer KILIÇ Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi 3.Ulusal TIP Öğrenci Sempozyumunda Dr. Ögr Üyesi Ahmet EKEN danışmanlığında yapmış olduğu “Fingolimod’un MS Hastaları ve Fare MS modellerinde Innate Lenfoid Hücreleri (ILCs) Doku Dağılımı ve Sitokin Üretimine Etkileri” başlıklı çalışmalarını sözlü bildiri olarak sunmuş ve “EN IYI SÖZLÜ BILDIRI” ödülüne layık görülmüşlerdir.

Öğrencimizi, çalışma grubunu* ve danışman hocalarını örnek teşkil edecek bu çalışmalarından dolayı tebrik ediyor, başarılı faaliyetlerinin devamını diliyoruz.

*Çalışma grubu: Ahmet Eken, Mehmet Fatih Yetkin, Alperen Vural, Fatma Zehra Okus, Şerife Erdem, Zehra Büşra Azizoğlu, Yeşim Haliloğlu, Mustafa Çakır, Enes Mehmet Türkoğlu, Omer Kılıç, İrfan Kara, Hamiyet Dönmez Altuntas1, Mohamed Oukka, Mehmet Serdar Kütük, Meral Mirza, Halit Canatan