Pakistan Azad Jammu Kashmır Üniversitesi Sağlık ve Tıp Bilimleri Fakültesi Dekanı Dr. Bashir-Ur-Rehman Tıp Fakültesini Ziyaret Etti

Pakistan Azad Jammu Kashmir Üniversitesi Sağlık ve Tıp Bilimleri Fakültesi  Dekanı Dr. Bashir-ur-Rehman Tıp fakültesi Dekanlığını ziyaret etti.  Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. M Hakan Poyrazoğlu ile ikili ilişkilerin geliştirlmesi konusunda bir görüşme yapan Dr. Bashir-ur-Rehman daha sonra hastanemiz yoğun bakım ünitelerini ve GENKÖK araştırma merkezini ziyaret etti.  Fakültemizi ziyareti anısına dekanımız tarafından kendisine hediye takdim edilen konuk dekanımız daha sonra fakültemizden ayrıldı.