• 07-03-2018

Dermatoloji 2017 yılının en iyi orijinal çalışması

Fakültemiz Öğretim Üyeleri Yrd. Doç. Dr. Salih Levent Çınar (Deri ve Zührevi Hastalıkları AD.), Yrd. Doç. Dr. Demet Kartal (Deri ve Zührevi Hastalıkları AD.), Arş. Gör. Dr. Ayşe Kaçar Bayram (Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları AD.), Doç. Dr. Mehmet Canpolat (Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları AD.), Prof. Dr. Murat Borlu (Deri ve Zührevi Hastalıkları AD.), Prof. Dr. Ayten Ferahbaş (Deri ve Zührevi Hastalıkları AD.), Prof. Dr. Hüseyin Per (Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları AD.)’in çalışmaları sonucu yayınladıkları "Topical sirolimus for the treatment of angiofibromas in tuberous sclerosis." adlı makale Indian Journal of Dermatology Venereology and Leprology (ISSN 0378-6323, E-ISSN 0973-3922) adlı dergi tarafından, 2017 yılının en iyi orijinal çalışması seçilmiştir.

kayseri web tasarımı kayseri web tasarım