• 18-02-2019

Fakültemizde Akreditasyon Değerlendirme Ziyaretleri Yapıldı.

Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Programlarını Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği tarafından 2011 yılında 1 Ocak 2012-1 Ocak 2018 tarihleri arasında geçerli olmak üzere akredite edilmişti. Ocak 2018’de akreditasyon süresinin dolması nedeniyle, yeniden akredite edilmek üzere yapılan başvuru sonucunda değerlendirme ekibi Tıp Fakültemizi 10-14 Aralık 2017 tarihleri arasında ziyaret etti.  Değerlendirme ziyareti Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hakan Poyrazoğlu tarafından verilen brifing ile başladı.

Akreditasyon değerlendirme ekibi daha sonra fakülte yönetimi, başhekim, eğitim yönetimi ekibi/koordinatörler, öğretim üyeleri, öğrenciler ve araştırma görevlileri ile görüşmeler yaptılar. Tıp Fakültesinin eğitimle ilgili fiziki alt yapısı, laboratuvarlar, hastane servisleri, öğrenci yemekhanesi ve araştırma merkezlerimizi de ziyaret eden Akreditasyon Değerlendirme Ekibi, Rektörümüz Prof. Dr. Muhammed Güven’le de bir görüşme yaptı.

Değerlendirme ziyareti 14 Aralık 2017 tarihinde Akreditasyon Değerlendirme Ekibi başkanı Prof. Dr. Tolga Dağlı tarafından verilen bir genel değerlendirme brifingi ile tamamlandı.