• 10-10-2019

Tıp Fakültesi Bilim İnsanı Yetiştirme Grubu Yeni Eğitim Öğretim Yılını Açtı

Tıp Fakültesi Dekanımız Sayın Prof. Dr. M. Hakan Poyrazoğlu başkanlığında Tıp Fakültemizin bilim insanı yetiştirme grubu 12 Eylül 2019 tarihinde toplandı. Genel sekreter Dr. Öğr. Üyesi Halil Ulutabanca'nın bir önceki yıl öğretim faaliyetleri hakkında bilgi vermesi sonrası yeni eğitim öğretim yılında yapılacak faaliyetler planlandı. Bu faaliyetler içerisinde öğrencilere yönelik bilimsel araştırmaya başlarken hipotez kurmadan başlanıp; çalışma dizaynı, nanoteknoloji, kanser gelişimi, yeni nesil ilaç teknolojileri, yapay zeka, nörobilim, moleküler biyoloji, robotik sistemler ana başlıklarında eğitim seminerleri ve kurs faaliyetleri yapılması planlandı. Ayrıca öğrencilerimizin içerisindeki yer aldıkları projeler hakkında kendi sunumlarını gerçekleştirebilecekleri bir çalıştay yapılmasına karar verildi.

10 Kasım

Anatomi AD Doçentli Sınavı