• 26-09-2022

10. Kök Hücre Öğrenci Kongresi

Türkiye Ulusal Kök Hücre Öğrenci Konseyi (TÜRKKÖK) olarak sizlerin öğrencilerine 24-25 Eylül tarihlerinde Hibrit 10. Ulusal Kök Hücre Öğrenci Kongresini sunmaktan ve kongremize kendilerini online bir platform olan zoom üzerinden ücretsiz olarak davet etmekten büyük gurur ve mutluluk duyuyoruz.

TÜRKKÖK olarak mevcut durumda Türkiye'nin yedi bölgesinde bulunan 11 üniversitede kök hücre ile ilgilenen öğrenci toplulukları şeklinde aktif olarak faaliyet gösteriyoruz. Onursal Başkanımız ve koordinatörümüz Prof. Dr. Osman İlhan ile kök hücre, araştırma ve gelişmeleri konusunda farkındalık ve bilgi birikiminin artırılmasına son derece önem veriyor ve kararlılık gösteriyoruz.

Alanında uzman birçok hocamızın katılımıyla gerçekleştireceğimiz ve bizler için üniversite yıllarında bilimin sonsuz basamaklarına atılabilecek en önemli adımlardan biri olan kongremizde, kök hücre alanındaki son gelişmelerin, sağlık alanında şu anda ve gelecekte ne kadar önemli bir yer teşkil ettiğini hep birlikte göreceğiz.