D VI Ders Kayıtları Hk.

Dönem VI ders kayıtları ile ilgili duyuru !!!

*  Dönem vı öğrencileri için güz dönemi ders kayıtları 07.07.2021-17.07.2021 tarihleri arasında yapılacaktır. Ek süre verilmeyeceğinden bu tarihler içinde muhakkak ders kaydı yapılmalıdır.

*  Güz dönemi için ders kayıtları 07.07.2021 tarihinde açılacak olup 31.12.2021 tarihine kadar olan zorunlu stajlar seçilecektir.

*  Küçük staj gruplarında olanlar yalnızca 31.10.2021’ den sonra alacakları 1 stajdan zorunlu olanları ve alacakları büyük stajları seçeceklerdir.

*  Elektif stajı için kuralar aylık olarak çekildiğinden ders ataması sırasında elektif ders seçilmeyecektir.

*  Elektif staj için kura çekildikten ve listeler öğrenci işlerine ulaştıktan sonra ders kayıtları öğrenci işleri tarafından yapılacaktır.

*  Ders kaydı yapabilmesi için öbisis üzerinde öğrencinin sınıfının 6 olması gerekir. Düzenleme için işlemler öğrenci işleri daire başkanlığı tarafından yapılacaktır. Ancak yine de hata ile karşılaşan öğrenciler 23023’ e bilgi vermelidir.

6. Yılını tamamlayıp mezun olamayan öğrenciler için harç borcu güz dönemi için öğrenci işleri daire başkanlığı tarafından yansıtılmıştır. YÖK tarafından bir zam yapılmadığı sürece ocak ayına kadar tekrar harç ödemesi yapılmayacaktır. Ek borç çıkar ise şubat ayında alt sınıfların ders kayıtları sırasında öbisis e yansıtılacaktır. Harç ödemesi yapılmadan ders seçilemez seçilse dahi silinir o sebeple öncelikle Halk Bankası’ na harç yatırılmalıdır.

Harç ödemesi yapıldıktan sonra sistem üzerinden otomatik olarak onaylanır ve ders kaydı anında açılır.

Harç yatırma süresi de 07.07.2021-16.07.2021 tarihleri arasındadır.

TIP FAKÜLTESİ DEKANLIĞI