• 13-01-2021

Dönem 6 Ders Kayıtları

DÖNEM VI DERS KAYITLARI İLE İLGİLİ DUYURU !!!

* DÖNEM VI ÖĞRENCİLERİ İÇİN BAHAR DÖNEMİ DERS KAYITLARI 13.01.2021-22.01.2021 TARİHLERİ ARASINDA YAPILACAKTIR. EK SÜRE VERİLMEYECEĞİNDEN BU TARİHLER İÇİNDE MUHAKKAK DERS KAYDI YAPILMALIDIR.

* BAHAR DÖNEMİ İÇİN DERS KAYITLARI 13.01.2021 TARİHİNDE AÇILACAK OLUP 30.06.2020 TARİHİNE KADAR OLAN ZORUNLU STAJLAR SEÇİLECEKTİR.

* KÜÇÜK STAJ GRUPLARINDA OLANLAR YALNIZCA 11.01.2021’ DEN SONRA ALACAKLARI 2 STAJDAN ZORUNLU OLANLARI VE ALACAKLARI BÜYÜK STAJLARI SEÇECEKLERDİR.

* ELEKTİF STAJI İÇİN KURALAR AYLIK OLARAK ÇEKİLDİĞİNDEN DERS ATAMASI SIRASINDA ELEKTİF DERS SEÇİLMEYECEKTİR.

* ELEKTİF STAJ İÇİN KURA ÇEKİLDİKTEN VE LİSTELER ÖĞRENCİ İŞLERİNE ULAŞTIKTAN SONRA DERS KAYITLARI ÖĞRENCİ İŞLERİ TARAFINDAN YAPILACAKTIR.

* DERS KAYDI YAPABİLMESİ İÇİN ÖBİSİS ÜZERİNDE ÖĞRENCİNİN SINIFININ 6 OLMASI GEREKİR. DÜZENLEME İÇİN İŞLEMLER ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI TARAFINDAN YAPILACAKTIR. ANCAK YİNE DE HATA İLE KARŞILAŞAN ÖĞRENCİLER 23023’ E BİLGİ VERMELİDİR.

6. YILINI TAMAMLAYIP MEZUN OLAMAYAN ÖĞRENCİLER İÇİN HARÇ BORCU BAHAR DÖNEMİ İÇİN ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI TARAFINDAN YANSITILMIŞTIR. YÖK TARAFINDAN BİR ZAM YAPILMADIĞI SÜRECE TEMMUZ AYINA KADAR TEKRAR HARÇ ÖDEMESİ YAPILMAYACAKTIR. EK BORÇ ÇIKAR İSE ŞUBAT AYINDA ALT SINIFLARIN DERS KAYITLARI SIRASINDA ÖBİSİS E YANSITILACAKTIR. HARÇ ÖDEMESİ YAPILMADAN DERS SEÇİLEMEZ SEÇİLSE DAHİ SİLİNİR O SEBEPLE ÖNCELİKLE HALKBANKASI’ NA HARÇ YATIRILMALIDIR.

HARÇ ÖDEMESİ YAPILDIKTAN SONRA SİSTEM ÜZERİNDEN OTOMATİK OLARAK ONAYLANIR VE DERS KAYDI ANINDA AÇILIR.

HARÇ YATIRMA SÜRESİ DE 13.01.2021-22.01.2021 TARİHLERİ ARASINDADIR.

DEKANLIK