13 TARD Asistan Okulu 29 Eylül - 01 Ekim 2023 / Kayseri

TARD 13. ASİSTAN OKULU FAKÜLTEMİZ EV SAHİPLİĞİNDE GERÇEKLEŞECEK

Türk Anesteziyoloji ve Reanimasyon Derneği tarafından “Asistan Okulları” adı altında 2015 yılından beri yapılmakta bilimsel etkinliklerin on üçüncüsü Fakültemiz ev sahipliğinde, Gevher Nesibe Tıp Dersliklerimizde gerçekleştirilecek.

Fakültemiz, 29 Eylül – 01 Ekim 2023 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Temel ve İleri Düzey Asistan Okullarına 34 ildeki eğitim kurumundan katılacak olan 141 Anesteziyoloji ve Reanimasyon Asistanı ve farklı üniversitelerden 54 eğitici öğretim üyesini ağırlayacak.

Aynı zamanda ülkemizin çeşitli bölgelerinden gelen asistanlarımız, akademik bilgi, görgü ve deneyimlerini artırırken, kaynaşmalarına ve mesleki ilişkilerini geliştirmelerine imkân sağlayacak biçimde organize edilen sosyal etkinliklerde de eğitici hocalarıyla bir arada olacaklar.

Afiş için tıklayınız.

TARD 13. Asistan Okulu Temel Eğitim programına ulaşmak için tıklayınız