ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE

Yaşanan Pandemi nedeniyle ve YÖK kararıyla bu eğitim yılında yüzyüze teorik eğitim yapılmayacaktır.

Aksine bir düzenleme yapılmadığı takdirde;

1.   Dönem 1’ in yarım kalan MED-118 ders kurulu, olağanüstü durum sona erdikten sonra tamamlanacak ve arkasından sınav yapılacaktır.

2.   Dönem 1’ in MED-119 ders kurulunun teorik derslerinin sunumları ERUDM üzerine yüklenmiştir. Öğrenciler dersleri buradan takip edecek pratik dersler ve sınavı ise pandemi sona erdikten sonra yapılacaktır.

3.  Dönem 2’ nin MED-204 ve  MED-206, Dönem 3’ ün MED-304 ve MED-306 ders kurullarındaki teorik derslerin sunumları ERUDM üzerine yüklenmiş / yüklemeye devam etmektedir. Öğrenciler derslerin teorik kısmını buradan takip edecek, pratik dersler ve sınavlar ise pandemi sona erdikten sonra yapılacaktır.

4.   Dönem 4 ve Dönem 5’ de yer alan klinik derslerin sunumları ERUDM üzerine yüklenecektir. Öğrenciler teorik dersleri buradan takip edecektir. Bu derslerin pratikleri ve sınavları ise pandemi sona erdikten sonra tamamlanacaktır.

5.  Dönem 6’ da tüm dersler pratik olduğundan bu aşamada bir şey yapılması mümkün değildir. Aksine bir düzenleme yapılmadığı takdirde pandemi sona erdikten sonra bu öğrenciler stajlarını tamamlayıp mezun olacaktır.

İlanen Duyurulur.