Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi bünyesinde düzenlenen “X. Erciyes Pediatri Akademisi ve II. Uluslararası Katılımlı Erciyes Türk Dünyası Çocuk Nörolojisi Kongresi” açılışını gerçekleştirdik.

Sabancı Kültür Merkezinde düzenlenen X. Erciyes Pediatri Akademisi Kongresi’nde Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları ve Çocuk Acil ile ilgili temel konular ele alınırken, II. Türk Dünyası Erciyes Çocuk Nörolojisi Kongresi’nde Nöroimmünoloji ile ilgili temel konular son bilimsel gelişmeler ışığında alanında yetkin bilim insanları tarafından tartışılmaktadır.

Zengin bilimsel programa sahip olan kongrelerin düzenlemesini sağlayan Çocuk Nörolojisi Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mehmet Canpolat’a ve Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Musa Karakükçü’ye ayrıca kongre organizasyonuna destek veren Rektörlüğümüze, Kayseri Büyük Şehir Belediye Başkanımıza ve Talas Belediye Başkanımıza şükranlarımı sunuyorum.

01 Mart 2024 Cuma