Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi

Akreditasyon Belgemizi Aldık

Tıp Eğitimi Programlarını Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği (TEPDAD) tarafından 01.01.2018 – 01.01.2024 tarihleri arasında yeniden akredite edilen fakültemize akreditasyon belgesi verildi. Belge TEPDAD başkanı Prof.Dr. İskender Sayek tarafından fakültemiz dekanı Prof.Dr. M. Hakan Poyrazoğlu ve daha önceki dönemlerde dekanlık yapmış olan rektörümüz Prof.Dr. Muhammet Güven, Prof.Dr. Ruhan Düşünsel ve Prof.Dr. Ömer Özbakır’ın  katılımından oluşan bir ekibe Prof.Dr. İskender Sayek tarafından takdim edildi. Belge takdiminden önce Prof.Dr. İskender Sayek akreditasyonun önemi ve süreç hakkında bilgi verdi. Tören sonrasında rektörümüz Prof.Dr. Muhammet Güven üniversitemizdeki son gelişmeler hakkında bilgi verdi ve öğretim üyelerimizin sorularını cevapladı. Sonrasında Fakültemiz Genel Akademik Kurul toplantısı yapıldı.

kayseri web tasarımı kayseri web tasarım