Dönem 6 ya geçen İntern Öğrencilerimize Duyuru

DUYURU

Dönem 6 ya geçen İNTERN Öğrencilerin en geç 26 haziran 2020 tarihine kadar tıp fakültesi tahakkuk birimine TC Kimlik Numarası Yazılı Kimlik (Ehliyet) Fotokopisi ve Aktif Durumda bulunan Kurumun Anlaşmalı olduğu (Erciyes Üniversitesi Halkbank Şubesi) Bankadan İban numarası getirilmesi gerekmektedir. İrtibat için Tıp Fakültesi Dekanlığı tahakkuk birimi 0352 207 66 66 (23004) dahili numaradan Ender Solmaz ile irtibata geçebilirsiniz.

***NOT: Özel durumlu öğrenci ve misafir öğrenci statüsünde gelen öğrencilerin kendi üniversitelerinden sigorta işe giriş bildirgelerini getirmeleri ve maaş işlemleri için kendi üniversitelerine başvurmaları gerekmektedir.