• 16-07-2018

DÖNEM VI ÖĞRENCİLERİ İÇİN GÜZ DÖNEMİ DERS KAYITLARI

• DÖNEM VI ÖĞRENCİLERİ İÇİN GÜZ DÖNEMİ DERS KAYITLARI 02.07.2018-10.07.2018 TARİHLERİ ARASINDA YAPILACAKTIR. EK SÜRE VERİLMEYECEĞİNDEN BU TARİHLER İÇİNDE MUHAKKAK DERS KAYDI YAPILMALIDIR.
  • BAHAR DÖNEMİ İÇİN DERS KAYITLARI 02.01.2019 TARİHİNDE AÇILACAĞINDAN SADECE O TARİHE KADAR ALINACAK OLAN ZORUNLU DERSLER SEÇİLECEKTİR.
  • ELEKTİF STAJI İÇİN KURALAR AYLIK OLARAK ÇEKİLDİĞİNDEN DERS ATAMASI SIRASINDA ELEKTİF DERS SEÇİLMEYECEKTİR.
  • KURA ÇEKİP ELEKTİF STAJI BELLİ  OLAN İLK GRUP ÖĞRENCİLERİ SEÇEBİLİRLER. DİĞER GRUPLAR İÇİN ELEKTİF STAJ ATAMALARI ÖĞRENCİ İŞLERİ TARAFINDAN YAPILACAKTIR.
  • DERS KAYDI YAPABİLMESİ İÇİN ÖBİSİS ÜZERİNDE ÖĞRENCİNİN SINIFININ 6 OLMASI GEREKİR. DÜZENLEME İÇİN İŞLEMLER YAPILMIŞTIR ANCAK YİNE DE HATA İLE KARŞILAŞAN ÖĞRENCİLER 23023’ E BİLGİ VERMELİDİR.
  • ÇAPRAZ İNTERN ÖĞRENCİLER TEMMUZ AYINDAN İTİBAREN ALDIKLARI STAJLARI SEÇECEKLER, ÖNCESİNDE ALINAN STAJLAR ÖĞRENCİ İŞLERİ TARAFINDAN SEÇİLECEKTİR.

6. YILINI TAMAMLAYIP MEZUN OLAMAYAN ÖĞRENCİLER İÇİN HARÇ BORCU GÜZ DÖNEMİ İÇİN ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI TARAFINDAN YANSITILMIŞTIR. YÖK TARAFINDAN BİR ZAM YAPILMADIĞI SÜRECE OCAK AYINA KADAR TEKRAR HARÇ ÖDEMESİ YAPILMAYACAKTIR. EK BORÇ ÇIKAR İSE EYLÜL AYINDA ALT SINIFLARIN DERS KAYITLARI SIRASINDA öbisis E YANSITILACAKTIR. HARÇ ÖDEMESİ YAPILMADAN DERS SEÇİLEMEZ SEÇİLSE DAHİ SİLİNİR O SEBEPLE ÖNCELİKLE HALKBANKASI’ NA HARÇ YATIRILMALIDIR.

HARÇ YATIRMA SÜRESİ DE 02.07.2018-10.07.2018 TARİHLERİ ARASINDADIR.

DEKANLIK