• 18-05-2018

Fakültemiz Nöroloji Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Füsun Ferda ERDOĞAN..

Fakültemiz Nöroloji Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Füsun Ferda ERDOĞAN ve Uzm. Mehmet Fatih GÖL'ün katıldıkları 11. Epilepsi, kongresinde "Sıçanlarda Status epileptikus sonrası davranış, öğrenme, hafıza ve sinaptik plastisitede rol alan gen expresyonlarının değerlendirilmesi”adlı çalışma ile poster birincilik ödülü almaya hak kazanmıştır.

Öğretim üyemiz ayrıca Avrupa Nöroloji akademisi çocuk nörolojisi bilimsel panelinde (European Academy of Neurology 2018 Child Nerologoy Scientific  Panel)  yapılan seçimler sonucu grup başkanlığı (chairperson) ve grup yöneticiliğine (management member of child neurology scientific panel)  https://www.ean.org/EAN-Scientific-Panel-Child-neurology.2802.0.html seçilmiştir.

Öğretim üye ve görevlimizi tebrik eder, başarılı çalışmalarının devamını dileriz.

Tıp Fakültesi Dekanlığı

kayseri web tasarımı kayseri web tasarım