• 16-05-2018

Fakültemiz Tıp Eğitimi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Zeynep Baykan

Fakültemiz Tıp Eğitimi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Zeynep Baykan, Prof. Dr. Yeşim Şenol (Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi AD.), Dr. Öğr. Üyesi Ayşen Melek Aytuğ Koşan (Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Tığ Eğitimi AD.), Prof. Dr. Melis Naçar Tıp Eğitimini Geliştirme Derneği tarafından düzenlenen X. Ulusal Tıp Eğitimi Kongresi  TEGED Araştırma Ödülü 2018 “The Relationship between Erciyes, Selçuk and Akdeniz Medical School Third-Year Students’ Learning Approachers and Their Non-attendance Attitude and Tendencies” isimli çalışmaları ile Üçüncülük Ödülüne layık görülmüşlerdir.

Öğretim üyelerimizi tebrik eder, başarılı çalışmalarının devamını dileriz.

Tıp Fakültesi Dekanlığı

kayseri web tasarımı kayseri web tasarım