Akademik Ödül ve Başarılar

Ana Sayfa > Prof. Dr. Ahmet Öztürk Ödül

• 11-05-2018

Prof. Dr. Ahmet Öztürk Ödül

Fakültemiz Öğretim Üye  ve Görevlileri Dr. Öğr. Üyesi Cengiz Bal (Osmangazi Üniversitesi), Prof. Dr. Ahmet Öztürk (Erciyes Üniversitesi), Prof. Dr. Betül Çiçek (Erciyes Üniversitesi), Uzman Dr. Ahmet Özdemir (Kayseri Çocuk Hastanesi), Dr. Öğr. Üyesi Gökmen Zararsız, Demet Ünalan, Öğr. Gör. Dr. Gözde Ertürk Zararsız, Dr. Öğr. Üyesi Selçuk Korkmaz (Trakya Üniversitesi), Arş. Gör. Dinçer Göksülük (Hacettepe Üniversitesi), Dr. Öğr. Üyesi Vahap Eldem (İstanbul Üniversitesi), Doç. Dr. Sevda İsmailoğulları (Erciyes Üniversitesi), Doç. Dr. Emine Erdem (erciyes Üniversitesi), Prof. Dr. Mümtaz M. Mazıcıoğlu (Erciyes Üniversitesi), Prof. Dr. Selim Kurtoğlu (Erciyes Üniversitesi) Journal of Clinical Research in Pediatric Endocrinology (JCRPE) dergisinde Haziran 2017-Mart 2018 döneminde yayınlanan orijinal makaleler arasından “The Relationship Between Blood Pressure and Sleep Duration in Turkish Children: A Cross-Sectional Study” başlıklı makale ile İkincilik Ödülüne layık görülmüşlerdir.

Öğretim üye ve görevlilerimizi tebrik eder, başarılı çalışmalarının devamını dileriz.

Tıp Fakültesi Dekanlığı

kayseri web tasarımı kayseri web tasarım