2024-2025 Güz Yarıyılı İntern Ders Kayıtları Hk.

* Dönem VI öğrencileri için güz dönemi ders kayıtları 01.07.2024-12.07.2024 tarihleri arasında yapılacaktır. Ek süre verilmeyeceğinden bu tarihler içinde muhakkak ders kaydı yapılmalıdır.

* Güz dönemi için ders kayıtları 01.07.2024 tarihinde açılacak olup 31.12.2024 tarihine kadar olan zorunlu stajlar seçilecektir.

* Elektif stajı için kuralar aylık olarak çekildiğinden ders ataması sırasında elektif ders seçilmeyecektir.

* Elektif staj için kura çekildikten ve listeler öğrenci işlerine ulaştıktan sonra ders kayıtları öğrenci işleri tarafından yapılacaktır.

* Ders kaydı yapabilmesi için OBISIS üzerinde öğrencinin sınıfının 6 olması gerekir. Düzenleme için işlemler öğrenci işleri daire başkanlığı tarafından yapılacaktır. Ancak yine de hata ile karşılaşan öğrenciler 23023’ e bilgi vermelidir. 6. Yılını tamamlayıp mezun olamayan öğrenciler için harç borcu güz dönemi için öğrenci işleri daire başkanlığı tarafından yansıtılmıştır. YÖK tarafından bir zam yapılmadığı sürece ocak ayına kadar tekrar harç ödemesi yapılmayacaktır. Ek borç çıkar ise şubat ayında alt sınıfların ders kayıtları sırasında öbisis e yansıtılacaktır. Harç ödemesi yapılmadan ders seçilemez seçilse dahi silinir o sebeple öncelikle Halk Bankası’ na harç yatırılmalıdır. Harç ödemesi yapıldıktan sonra sistem üzerinden otomatik olarak onaylanır ve ders kaydı anında açılır. Harç yatırma süresi de 01.07.2024-12.07.2024 tarihleri arasındadır.

TIP FAKÜLTESİ DEKANLIĞI

01 Temmuz 2024 Pazartesi