19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinliklerimiz bu gün bilim, sanat ve spor etkinlikleriyle devam etti.

Voleybol ve Masa Tenisi turnuvalarımız final maçlarıyla son buldu. Etkinlik alanımızda Kreşendo Müzik ve Sanat Kulubü öğrencilerimiz Akustik konseri ile ruhumuzu dinlendirdi. Prof. Dr. Füsun Ferda Erdoğan ve Doç. Dr. Gökmen Zararsız’ın Nörobilim Semineri gerçekleştirdi.

Programıza spor turnuvaları ve bilim yarışmasında birinci olan öğrencilerimize ödülleri verildi. Etkinliklerimizin organizasyonunda yer alan öğrenci kulüplerimize teşekkür belgeleri taktim edildi.

Etkinliklerimiz Güzel Sanatlar Fakültesi Öğr. Gör. Dr. Onur Toprak’ın Medikal İllüstrasyon sergisi ardından Prof. Dr. Oya Levendoğlu, Doç. Dr. Nargiz Eminova, Mustafa Göçer, Cenk Güray “Yüz Yıllık Meşale” konseri ile son buldu.

Etkinkilerimize destek veren ve katılan öğretim üyelerimize, araştırma görevlilerimize, öğrencilerimize ve idari personelimize çok teşekkür ediyoruz.

19 Mayıs 2023 Cuma