19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımızı etkinliklerimizle coşkulu bir şekilde kutladık. Programız Sanatsal Faaliyetler Kulubü ve Bir Çocuk Bir Dilek Erciyes Kulübü katkılarıyla hazırlanan “Minik Kahramanlar Resim Sergisi” ile başladı.

Programımız Erbak Kulübü tarafından düzenlenen Atatürk Konulu Belgesel, Prof. Dr. Halit CANATAN “Bilim İnsanı Tanıtım Sunumu” ve öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleşen Bilgi Yarışması ile devam etti.

Etkinlik alanımızda ise Kreşendo Müzik ve Sanat Kulubü öğrencilerimizden Atatürk’ün sevdiği şarkıları keyifle dinledik. Nörobilim Kulubü, Erkök ve Yapay Zeka ve Veri Bilimi Kulubü’nün organizasyonuyla hazırlanan spor turnuvalarımızda öğrencilerimizin yoğun ilgisiyle başladı.

Etkinkilerimize destek veren ve katılan öğretim üyelerimize, araştırma görevlilerimize, öğrencilerimize ve idari personelimize çok teşekkür ediyoruz. 🌹

17 Mayıs 2023 Çarşamba