Erciyes Medical Journal yayın hayatına yeni ismi “Journal of Clinical Practice & Research (J Clin Pract Res)” ile devam edecektir.

Uzun yıllar Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi’nin gurur kaynağı olmuş olan “Erciyes Medical Journal” dergimiz, uluslararası indekslerdeki tanınırlığının arttırılması ve etki faktörünün yukarılara taşınması amacıyla yeni isimle yayın hayatına devam edecektir. Dergimizin yeni ismi “journal of Clinical Practice and Research” olarak belirlenmiş olup kendi alanında yetkin yeni editör takımıyla beraber dahada güçlenmiştir. Dergimiz hedefine, siz değerli öğretim üyelerimiz ve araştırma görevlilerimizle beraber yürüyecektir.

19 Nisan 2023 Çarşamba