Kitap Sohbetleri Etkinliğinde Bu Ay Doç. Dr. Pınar Sağıroğlu “Matt Haig’in Gece Yarısı Kütüphanesi” İsimli Eserini Anlattı

Tıp Fakültesinde Kitap Sohbetleri etkinliğinde bu ay Doç. Dr. Pınar Sağıroğlu “Matt Haig’in Gece Yarısı Kütüphanesi” isimli eserini anlattı.

Hayatının bir anda altüst olmasının ardından, artık yaşama sevincini kaybeden Nora’nın kendini bir kütüphanede bulması ve bu kütüphanede hayatında farklı seçimler yaptığında nelerle karşılaşacağını anlatan kitabı Doç. Dr. Pınar Sağıroğlu’nun etkili sunumuyla dinledik.

Kıymetli hocamız Doç. Dr. Pınar Sağıroğlu’na etkinliğe interaktif olarak katılan öğretim üyelerimize, öğrencilerimize ve idari personelimize teşekkür ediyoruz. 🌹

30 Nisan 2024 Salı