Tıp Fakültemiz Kurum İçi Seminer Programında Bu Hafta "Kronik Öksürük" Başlıklı Konu Sunumu Yapıldı.

Tıp Fakültemiz kurum içi seminer programında bu hafta Göğüs Hastalıkları Anabilim Dalı İmmünoloji ve Allerji Hastalıkları Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. İnsu Yılmaz tarafından “Kronik Öksürük” başlıklı konu sunumu yapıldı.

Öksürük, öksürük sınıflaması, kronik öksürük etiyolojisi, astım-öksürük ve kronik öksürük ile başvuran hastaların değerlendirilmesi hakkındaki aydınlatıcı sunumu için hocamıza ayrıca katılım sağlayan öğretim üyelerimize, araştırma görevlilerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

27 Eylül 2024 Cuma