Tıp Fakültemiz kurum içi seminer programında bu hafta Soliter Pulmoner Nodül Radyolojik Yaklaşım başlıklı konu sunumu yapıldı

Tıp Fakültemiz kurum içi seminer programında bu hafta Radyoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Özgür Karabıyık tarafından “Soliter Pulmoner Nodül Radyolojik Yaklaşım” başlıklı konu sunumu yapıldı.

Soliter Pulmoner nodül tanımı, çeşitleri, görüntüleme yöntemleri, takip süresi ve değerlendirilmesi hakkındaki bilgilendirici sunumu için hocamıza ayrıca katılım sağlayan öğretim üyelerimize, araştırma görevlilerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

29 Ocak 2024 Pazartesi