Bugün Tıp Fakültemizde uygulamalı temel biyoistatistik analizi eğitiminin birinci aşamasını gerçekleştirdik.

Öğretim üyelerimiz ve yandal araştırma görevlilerimizin katılımlarıyla gerçekleşen eğitimde temel biyoistatistik, Turcosa uygulamaları kullanımı, verilerin girişi, analize hazır hale getirilmesi, tanımlayıcı istatistikler, hipotez testlerinin seçimi konularında kapsamlı eğitim gerçekleşti.

Değerli katkılarından dolayı Araştırma Dekanı Sayın Doç. Dr. Gökmen Zararsız ve katılımcılarımıza teşekkür ederiz.

13 Ocak 2024 Cumartesi