Doç. Dr. Gülay SEZER - Tübitak 1001

Fakültemiz Tıbbi Farmakoloji Anabilim Dalı Öğretim üyesi Doç. Dr. Gülay SEZER’in yürütücüsü olduğu, Doç. Dr. Kadriye KIZILBEY (Acıbadem Mehmet Ali Aydınlar Üniversitesi, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi, Temel Bilimler Bölümü), Prof. Dr. Arzu Hanım YAY (Histoloji ve Embriyoloji Anabilim Dalı), Doç. Dr. Çiğdem YÜCEL (Eczacılık Fakültesi Farmasötik Teknoloji Anabilim Dalı) ve Öğr. Gör. Dr. Dilek BAHAR (Genkök Genom ve Kök Hücre Merkezi)’ın araştırmacı; Prof. Dr. Zuhal HAMURCU (Tıbbi Biyoloji Anabilim Dalı), Prof. Dr. Serap ACAR DERMAN (Yıldız Teknik Üniversitesi, Kimya-Metalurji Fakültesi, Biyomühendislik Bölümü) ve Doç. Dr. Murat TOPUZOĞULLARI (Yıldız Teknik Üniversitesi, Kimya-Metalurji Fakültesi, Biyomühendislik Bölümü)’nın danışman olarak görev aldığı “Minosiklin ile Sisplatin İçeren Hedeflendirilmiş Nanopartiküllerin Triple Negatif Meme Kanserindeki Etkinliğinin İn vitro ve İn vivo Olarak Araştırılması” isimli proje TÜBİTAK 1001 programı kapsamında desteklenmeye hak kazanmıştır.

Öğretim üyelerimizi ve çalışma ekibini tebrik eder eder, başarılı çalışmalarının devamını dileriz.

Tıp Fakültesi Dekanlığı