Q1 çeyreklik dilimde yer alan Journal Impact Factor: 9.1 dergi yayın

Fakültemiz Tıbbi Biyoloji Anabilim Dalı DOSAP araştırmacısı Dr. Şerife Erdem'in 1. yazarlığı paylaştığı, Doç. Dr. Ahmet Eken'in sorumlu yazar olduğu ve üniversitemizin Pediatrik Hematoloji/Onkoloji Bilim Dalı ile Dr. von Hauner Çocuk Hastanesi Ludwig-Maximilians-Üniversitesinin katılımıyla üniversitemizde gerçekleştirilen "A Novel Biallelic LCK Variant Resulting in Profound T‐Cell Immune Deficiency and Review of the Literature” başlıklı araştırma Journal of Clinical Immunology isimli Q1 çeyreklik dilimde yer alan (Journal Impact Factor: 9.1) dergide basılmıştır. Öğretim üyelerimizi tebrik eder, başarılı çalışmalarının devamını dileriz.

Tıp Fakültesi Dekanlığı

Makle Linki : https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/38100037/

Çalışma Ekibi:

Anna-Lisa Lanz* , Serife Erdem* , Alper Ozcan , Gulay Ceylaner 4, Murat Cansever , Serdar Ceylaner , Raffaele Conca , Thomas Magg , Oreste Acuto , Sylvain Latour , Christoph Klein , Turkan Patiroglu, Ekrem Unal , Ahmet Eken* , Fabian Hauck * * Anna-Lisa Lanz ve Şerife Erdem bu çalışmaya eşit katkıda bulundular. Ahmet Eken ve Fabian Hauck bu çalışmaya eşit katkıda bulundular.