Kızılay Tek Seferlik Eğitim Yardımı - Son Başvuru : 09 Kasım 2023

TÜRK Kızılayınca Eğitim Yardımları kapsamında belirlenen ön lisans ve lisans düzeyindeki depremzede öğrencilere tek seferlik nakdi yardım ulaştırılması planlanmış, Müteakiben TÜRK KIZILAY'ı ile ERCİYES ÜNİVERSİTESİ arasında "Depremden Etkilenen Erciyes Üniversitesi Öğrencilerine Desteğe " Yönelik İş Birliği Protokolü imzalanmıştır.

Protokolün Üniversitemizin yükümlülüklerini kapsayan 5. maddesi gereğince 6 Şubat 2023 Kahramanmaraş merkezli depremden etkilenmiş olan fakülteniz / yüksekokulunuz öğrencilerinin belirlenip, Depremden etkilenen öğrencilerin destekleri alabilmesi için Kızılay tarafından istenilen belgelerin doldurtulup ilgili belgeler ve öğrenci listelerinin Kızılay'a ulaştırılması gerekmektedir.

Bu nedenle öğrencilerimize gerekli duyuruların yapılarak ilişikte sunulan Açık Rıza Formu, Sosyal Yardım Başvuru Formu ile Sosyal Yardım İnceleme ve İhtiyaç Tespit Formu 'nun depremzede öğrencilerinize doldurtularak ilgili belgeler ve öğrenci listelerinin Kızılay'a zamanında ulaştırılması için en geç 10.11.2023 tarihi mesai bitimine kadar Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğüne gönderilmesi gerekmektedir.

Başvuru yapacak öğrencilerin belirtilen evrakları 09 Kasım 2023 Perşembe günü mesai bitimine kadar Tıp Fakültesi Öğrenci İşlerine getirmesi gerekmemektedir.

Kızılay Tek Seferlik Eğitim Yardımı Hakkında.pdf

03 Kasım 2023 Cuma