TIP FAKÜLTESİ ÖĞRENCİLERİNE BURS DUYURUSU Son Başvuru : 07 Ekim 2024

2024-2025 Eğitim - Öğretim yılında Tıp Fakültesi Dekanlığı tarafından ihtiyaç sahibi öğrencilere burs verilecektir.

Burs başvurusu yapmak isteyen öğrenciler burs başvurularını 07 Ekim 2024 Pazartesi mesai bitimine kadar yapmaları gerekmektedir.

Öğrencilerimize duyurulur.

Tıp Fakültesi Dekanlığı

Not:

1. Sadece T.C. vatandaşı öğrenciler burs başvurusu yapabileceklerdir.

2. Geçen eğitim - öğretim yılında Tıp Fakültesi Dekanlığından burs alan öğrencilerde burs alabilmek için yeniden müracaat etmeleri gerekmektedir.

3. Başvuru formlarında eksik bilgisi olanların başvuruları değerlendirmeye alınmayacaktır.

4. Değerlendirme aşamasında öğrencinin verdiği bilgilerin doğruluğunu ispatlayan belgeler istenecektir.

5. Hatalı ve gerçeğe aykırı bilgi verdikleri tespit edilenler hakkında yasal işlem yapılacaktır.

6. Dönem 1, 2, 3, 4 ve 5 öğrencilerinin başvuruları değerlendirmeye alınacaktır.

27 Eylül 2024 Cuma