16. TARD Asistan Okulu bugün itibarıyla başladı

Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi bünyesinde düzenlenen “16. TARD Asistan Okulu” bugün itibarıyla başladı.

20-22 Eylül 2024 tarihleri arasında Tıp Fakültemiz Gevher Nesibe Dersliklerinde 2 gün boyunca sürecek olan Türk Anesteziyoloji ve Reanimasyon Derneği tarafından düzenlenen, bilimsel etkinliklerin yer aldığı program 300 asistan ve 73 eğitici hocamızın katılımı ile devam ediyor.

Kongrenin düzenlemesini sağlayan Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim Dalı öğretim üyesi Sayın Prof. Dr. Karamehmet Yıldız ve kongre düzenleme komitesine, kongre organizasyonuna destek veren Rektörlüğümüze ayrıca Türk Anesteziyoloji ve Reanimasyon Derneği Başkanı Sayın Prof. Dr. Ali Fuat Erdem’e çok teşekkür ediyoruz.

23 Eylül 2024 Pazartesi