Erciyes Üniversitesi 21. geleneksel spor şenliğinde Tıp Fakültemiz 6 ayrı branşta dereceye girerek bizi gururlandırdı.

Rektörlüğümüz tarafından düzenlenen ödül töreninde mini futbol, basketbol, voleybol, masa tenisi, satranç ve okçuluk branşlarında öğrenci ve personel takımlarımız ödüllerini aldı.

Eğitimde spor ve sanat; akademik başarıları artırmak, sosyal becerileri geliştirmek ve fiziksel sağlığı korumak için çok önemli araçlardır, bu imkânı sunan Rektörlüğümüze ayrıca spor turnuvasına katılan tüm personel ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

04 Haziran 2024 Salı