Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Tiyatro Topluluğu tarafından “İpucu: Katil Kim?” adlı tiyatro oyunu sahnelendi.

Yetenekli genç öğrenciler tarafından hazırlanan gösteri öğretim üyeleri ve öğrenciler tarafından ilgiyle izlendi. Yoğun katılımın olduğu tiyatro gösterisi izleyicilerden büyük beğeni topladı.

Gösterimize katılan Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Fatih Altun’un, Tiyatro Kulübü Danışman Hocamız Doç. Dr. Özlem Öz Gergin’e ve ETİT öğrencilerine teşekkürlerimi sunuyorum.

13 Mayıs 2024 Pazartesi