Kocasinan Belediyesi ev sahipliğinde dekanlığımız katkılarıyla Dönem 1 öğrencilerimizle birlikte fidan dikim etkinliği gerçekleştirildi; etkinliğe Rektörümüz Prof. Dr. Fatih Altun, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, dekan yardımcılarımız, akademisyenler ve öğrencilerimiz katıldı.

Ağaç dikmek, geleceğe umut ekmenin en güzel yoludur. Bir fidanın büyümesi, yarının yeşermesi demektir. Bugün fakültemize yeni başlayan öğrencilerimiz adına dikilen bu ağaçlar yarınların umudu olacaktır.

Bu anlamlı etkinliğe ev sahipliği yapan Kocasinan Belediye Başkanı Sayın Ahmet Çolakbayrakdar’a ve Kocasinan Belediyesi çalışanlarına şükranlarımı sunuyorum. 🌹

29 Kasım 2023 Çarşamba