Tıp Fakültemizde TÜBİTAK 2209 Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı hakkında bilgilendirme sunumu gerçekleştirildi.

Araştırma Dekanlığı tarafından gerçekleştirilen sunumda TÜBİTAK 2209 programına nasıl başvuru yapılacağı, imkanları, destekleri ve şartları hakkında detaylı şekilde bilgilendirme yapıldı.

Değerli katkılarından dolayı Araştırma Dekanlığı Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Emrah Tıraş’a, Öğr. Gör. Orbay Çağlayan Şimşek’e ve katılımcılarımıza teşekkür ederiz.

31 Mayıs 2024 Cuma