Tıp Fakültesi öğrencilerimizle beraber Talas Belediyesi Çanakkale’den Cumhuriyet’e 100. yıl müzesini ziyaret ettik.

Geçmişle geleceği buluşturmak ve şimdiki zamanı anlamlandırmak amacıyla düzenlenen gezimizde, Ahmet Nedim Kilci hocanın Çanakkale ruhunu ve savaşta yaşanmış gün yüzüne çıkmamış gerçek hikayeleri bize yaşayarak anlatan ve bizede yaşatan kıymetli Ahmet Nedim Kilci hocamıza ve şehrimize bu müzeyi kazandıran Talas Belediyesine, etkinliğimize katkı sağlayan öğrencilerimize, idari personelimize teşekkür ederiz.

02 Mart 2024 Cumartesi