İntern Öğrencilerimize Duyuru

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığından alınan ilgi yazıda; Cumhurbaşkanlığı Kabinesinin 26 Nisan 2021 tarihinde yapılan toplantısında salgın tedbirleri kapsamında alınan kararlar doğrultusunda fakültemizde yürütülmekte olan eğitim ile ilgili şu karar alınmıştır:

30 Nisan-17 Mayıs 2021 tarihleri arasında izinli sayılmak isteyen internlerin bu süre zarfında uygulama eğitim faaliyetleri ile ilgili oluşabilecek eksikliklerin telafisi için hafta sonları da değerlendirilecektir. Hafta sonları telafisi mümkün olmayan veya eksik kalan süreler eğitim sürelerine eklenecektir.

(30 Nisan 2021)