Ana Sayfa > JoVE 2022

JoVE 2022

2006 yılında yayın hayatına başlayan, makalelerin video ortamına aktarıldığı ve görsel olarak açıklandığı dünyanın ilk hakemli video veri tabanı JoVE (Journal of Visualized Experiments)’nin aşağıda belirtilen koleksiyonları üniversitemiz IP aralıkları üzerinden erişime açılmıştır.

Erişim Adresi: https://www.jove.com

- JoVE Medicine
- JoVE Neuroscience
- JoVE Immunology and Infection
- Science Education Clinical Skills Series

JoVE HAKKINDA

JoVE dünyada Etki Faktörü değerine (1.2) sahip olan tek video veri tabanıdır.

An itibariyle, JoVE içerisinde 10.000’den fazla video makale mevcut olup her ay 150 yeni video eklenmektedir.

Günlük olarak güncellenen JoVE içeriğindeki video makaleler, PubMed/Medline, ChemAbstracts, SciFinder ve Scopus gibi otorite kaynaklar tarafından indekslenmekte; Nature, Cell, PNAS ve PLoS gibi bilimsel çalışmalara yön veren yayınlarda atıf gösterilmektedir.

İçeriklerin görsel – işitsel olarak kullanıcıya sunulması, yazılı metind tlanabilecek noktaların daha iyi ve daha kolay anlaşılabilmesine olanak tanımakta ve kullanıcılara vakit kazandırmaktadır.