• 12-12-2022

Her Yönü ile Pediatrik Nöroüroloji

Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Pediatrik Üroloji Bilim Dalı Öğretim Üyeleri, Prof. Dr. Deniz Demirci ve Doç. Dr. Numan Baydilli'nin sekreteryasını yürüttüğü, üniversitemizden ve ulusal üniversitelerden alanında tanınmış Çocuk Üroloji, Çocuk Cerrahi, Çocuk Nefroloji, Çocuk Nöroloji, Çocuk Radyoloji, Beyin Cerrahi, Kadın Hastalıkları ve Doğum, Fizyoloji, Anatomi ve Çocuk Ruh ve Ergen Sağlığı Hastalıkları bilim dallarından 29 akademisyenlerin konuşmacı olarak katılım sağlayacağı "Her Yönü ile Pediatrik Nöroüroloji" toplantısı 9 Aralık 2022 tarihinde Ommer Hotel / Kayseri 'de yapılması planlanmıştır. Toplantı ücretsiz olup aynı zamanda https://www.uro365.org/ internet adresinden de ücretsiz canlı yayınlanacaktır.

Toplantı programı aşağıda yer almaktadır.

2023 Yeni Yıl Mesajı

Ekleme Tarihi: 05-01-2023

DVI Bahar Yarıyılı Ders Kayıtları Hk.

Ekleme Tarihi: 23-01-2023

Amerika da Tıp Eğitimi ve Hekimlik